Se alla

Liberalerna Örebro län söker valledare

Ledig tjänst

Fredag 28 januari 2022

Vill du jobba med att leda och organisera valarbetet för Liberalerna i Örebro län?
Då är den här tjänsten prefekt för dig!

Liberalerna i Örebro län söker nu en valledare som ansvarar för det operativa arbetet och leder länsförbundets valrörelse. Utgångspunkten är att anställningen är på heltid perioden 1 mars till 30 september men vi är öppna för att skräddarsy en lösning som kan passa för både dig och oss. Tjänsten är placerad i Örebro men resor i länet förekommer. Därför är körkort och tillgång till bil ett krav.

I arbetet ingår att tillsammans med valledning, förbundets styrelse och övrig personal på förbundets kansli planera och genomföra de aktiviteter som beslutats. Även utåtriktade aktiviteter i länets kommuner ingår i tjänsten. Har du kunskap och erfarenhet av arbete med sociala medier är det meriterande då det kommer vara en stor del av valrörelsen.

Du som söker tjänsten delar våra liberala värderingar och har tidigare erfarenhet av politiskt arbete.

Om tjänsten

Arbetsort kommer att vara centrala Örebro.

  • Tjänstegrad 100 % är utgångspunkten med oreglerad arbetstid
  • Kollektivavtal
  • Individuell lönesättning

Kvalifikationer

  • Du har erfarenhet av projektledning
  • Du har lätt att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift
  • Du har förmåga att skapa ett strukturerat arbetssätt, van vid att dokumentera, är tydlig och ansvarsfull
  • Högre utbildning från universitet/högskola ses som meriterande

Sista ansökningsdag är senast 20 februari men vi tillämpar löpande rekrytering och anställer så fort vi träffat rätt person. Stor hänsyn tas till personliga egenskaper och lämplighet vid rekrytering.

För frågor är du välkommen att kontakta förbundets AU-ordförande Fredrik Askhem på 070-866 38 68 eller fredrik.askhem@liberalerna.se.

Välkommen med din ansökan inklusive CV och personligt brev till fredrik.askhem@liberalerna.se. Vi kommer behandla din ansökan strikt konfidentiellt. Intervjuer sker löpande.